Er komen verschillende bereidingstechnieken aan bod
Net als een traditioneel kampvuur brengt de OFYR mensen samen. Met de workshop gaat iedereen aan de slag. Er komen verschillende bereidingstechnieken aan bod. De houtgestookte vuurschaal geeft binnen een straal van twee meter behaaglijke warmte af, waardoor ook ’s winters buiten gekookt en gegeten kan worden.
De OFYR heeft een innovatief rond ontwerp, zodat familie en vrienden onder het genot van een drankje en een gezellig gesprek hun eigen eten kunnen bereiden.
Menu workshop buitengewoon vanaf €55,- p.p. vanaf 10 personen
- Assortiment vers afgebakken brood met kruidenboter en aioli
- Moeders rundvleessalade met Hollandse zuren en vleeswaarden
- Rijkgevulde tomatensalade met pesto, buffelmozzarella en rucola
- Verschillende seizoensgroenten
- Gerookte zalm met citroen op een cederhouten plank
- XL mosselen met chorizo en tijm
- Gamba’s geflambeerd met Cognac, knoflook en tuinkruiden
- Maak je eigen ossenhaas spies
- Ierse rib-eye gegrild op het rooster
- Ananas geflambeerd met rum en strawberry cheesecake-ijs
Met dit menu leer je de basis van BBQen op een OFYR.
Aan bod komen roken, grillen,flamberen en bakken. De middag begint met een korte uitleg over de OFYR. Je zult leren hoe je vlees, vis, gevogelte en groente kunt bereiden op de OFYR. Ondertussen ga je ook zelf aan de slag en bereid je het menu dat je daarna met z’n allen gaat eten. En als afsluiter maken we een dessert op de OFYR.